Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden

Algemene voorwaarden


EAKERS at home producten

Voor de webshop van EAKERS zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Door een bestelling te plaatsen geef je aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

PRIVACY & VEILIGHEID

Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de Website virusvrij is, maar kunnen dat helaas niet garanderen. De Website bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wij kunnen echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van websites van derden.

LEEFTIJDSGRENS

Wanneer je de Website bezoekt ben je 18 jaar of ouder. Bij de levering van de bestelling zal de bezorger om legitimatie vragen indien twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. De leeftijdscontrole geldt tot in ieder geval tot 25 jaar. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart. Indien niet aan het minimumleeftijdvereiste is voldaan, is onze bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen, c.q. niet af te geven. Indien de bestelling niet geleverd kan worden omdat niet vastgesteld kon worden dat aan het leeftijdsvereiste is voldaan, zullen annuleringskosten ten bedrage van 10,00 euro in rekening worden gebracht.

PRIJZEN EN ACTIES

Voor de acties die op de Website verteld staan, kunnen geen garanties gegeven worden.

DIGITALE MARKETING EN SOCIAL MEDIA

De content is alleen bestemd voor personen van 18 jaar en ouder.

LEVERING VAN JE BESTELLING

Als je een bestelling plaatst, zal onze pakketbezorger zorgdragen voor de bezorging op het bezorgadres in Nederland, België of Duitsland. Normaal gezien is het voor 12:00 uur besteld, binnen drie dagen geleverd. Dit is geen garantie, EAKERS kan hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

RETOUREN

Het is niet mogelijk om de producten te retourneren.

OVERIGE

Het kan voorkomen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermelding, productinformatie, leveranciersinformatie, alcoholpercentage, volume) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken en kun je geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie. Daarnaast zijn wijzigingen in prijs en/of assortiment en drukfouten in de digitale bladerbare folder voorbehouden.

WIJZIGING EN OVERIGE TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij kunnen deze Algemene Voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra je een nieuwe bestelling bij ons plaatst. Je geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.